Новини

Къде се намирам:НовиниНовина

Измами с онлайн плащания

На вниманието на потребители и граждани ползвайки услугите на куриерска фирма Лео Експрес.

Лео Експрес ЕООД, приема плащане само и единствено чрез наложен платеж и пощенски паричен превод.
Зачистилите измами в сайтове за обяви водят до пренасочване на линк който не е собственост на Лео Експрес.
(https://leoexpres.bg-ordersbuy.cc, https//leoexpres.bg-idsafegetio.com)


  Лео Експрес предупреждава за получаването на фалшиви линкове (изпращане, препращане) чрез социалните мрежи или средства за комуникация (чатове) както и от сайтове за обяви. 

  Лео Експрес не поддържа никакви механизми за плащане на продукти или услуги в сайтове за обяви и не защитава плащанията, които се извършват между потребителите при сключена сделка в тези сайтове.
Често написани на неправилен български език и съдържащи линкове, в които се изискват данни за банковата ти сметка: номер на картата, валидност, CVV/CVC код и баланс по сметката (салдо). 

  Запомни! Никога не превеждай пари по сметка на продавача предварително, както и не изпращай суми като такса за даден продукт или услуга. Ако продавачът настоява, че ще изпрати продукта с Лео Експрес само, ако предварително като преведеш средства по негова сметка - потърси друг подобен продукт и провери.

  Всеки линк, който се различава от официалния домейн на Лео Експрес ( https://leoexpres.bg ) и води към страница за попълване на данните на банкова сметка, независимо дали за изплащане, или за получаване на средства, под претекст, че това е “сигурна доставка”, е опит за злоупотреба от страна на лицето, което ти е предоставило линка. Ако си обект на такъв опит за измама, сигнализирай ни, като ни предоставиш получения линк, телефонния номер на лицето и снимки на кореспонденцията.

  Ако си въвел данните на картата си, те съветваме незабавно да се обърнеш към своята обслужваща банка и да сигнализираш полицейските органи.

  По-долу можеш да видиш някои фалшиви копия на сайта на Лео Експрес. Можеш да ги разпознаеш по домейна, който се различава от официалния ни: https://leoexpres.bg, както и по неправилния български език. За по-голяма достовернос измниците след края на всяка операция пренасочват към официалния сайт на Лео Експрес за по-голяма достоверност.


Бъди внимателен! Отговорността за предприети действия е изцяло на потребителите на сайтовете за обяви.

Фалшиви домейни:

https://leoexpres.bg-ordersbuy.cc

https//leoexpres.bg-idsafegetio.com
"Лео Експрес" осъществява куриерски услуги на територията на Република България

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ул.Владимир Поптомов №4, Димитровград, България

0 700 102 11*5363

office@leoexpres.bg